Hoppa till innehåll
Våra områden > Rimbo > Duvhöken
Områdesinformation

Charmigt kvarter med sjöutsikt

Duvhöken består av 3 byggnader som har en trivsam utemiljö med lugnt läge i de äldre delarna av Rimbo och med promenadavstånd till centrum.

Området präglas av en lummighet med mycket buskar och planteringar av olika slag. Mitt på gården finns en pergola där man kan sitta och ta det lugnt med en lekplats strax intill. Det finns även en kvarterslokal att låna om man behöver en lokal för exempelvis födelsedagsfirande.

Områdesinformation

Grön innergård för lek och avkoppling

Från de lägenheter som är byggda på vindsvåningen i det ena huset har man sjöglimt över Långsjön. Där finns det möjlighet till bad och avkoppling under sommarhalvåret. Intill sjön ligger även Rimbos idrottsplats med bland annat ishall och fotbollsplaner. Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare och garage finns att hyra på området i mån av tillgång.

Boendefakta

Adresser:

Idrottsvägen 9 A-B, Ängsvägen 12 A-B, Villavägen 5 A-C


I hyran ingår värme och varmvatten. Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Duvhöken är byggt på tidigt 60-tal och består av 51 lägenheter fördelat på följande sätt:
19 st 1 Rok
19 st 2 Rok
9 st 3 Rok
4 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Rimbo

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i ditt distrikt

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.