Hoppa till innehåll
Om området

Med naturen runt knuten

I norra delen av Norrtälje stad har de senaste åren ett nytt bostadsområde vuxit fram mellan kulturmark och skogshöjder. Området präglas av sin småskalighet där trädalleér och gång- och cykelbanor avgränsar de olika bostadstyperna; villor, radhus och hyreshus.

Det finns förskola, elljusspår samt fina strövområden i området med god tillgång till lek och rekreation.

Om området

Med naturen runt knuten

Roslagsbostäder har under 2011 och 2013 byggt 84 hyreslägenheter i Färsna. Lägenheterna har bra möblerbar yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt parkettgolv. Badrummen är helkaklade med komfortvärme i golven. Till varje lägenhet finns det antingen en generös balkong eller uteplats och IP-Tv, IP-telefoni samt fiber finns indraget. I varje huskropp finns det dessutom hiss.

Det är förberett för egen tvättmaskin i samtliga lägenheter men alla hyresgäster har tillgång till tre gemensamma tvättstugor med digital bokning. Tvättider bokas bekvämt via Mina Sidor eller i appen. På gården finns det både öppna parkeringsplatser med motorvärmare samt carportar med tillhörande förråd. För barnen finns det lekplats och fina gräsytor att leka på.

Boendefakta

Kv. Färsna

Adresser:

Dalbyvägen 1 A-C, 3 A-C

Färsnagatan 1 A-D, 3

Dalbyvägen 8 A-B


I hyran ingår värde. Hushållsel samt varm och kallvatten debiteras separat per lägenhet.

Fastigheten är ansluten till fibernätet. Hyresgäster har möjlighet att via Telia kostnadsfritt beställa ett digitalt grundutbud av TV kanaler (Telia Start-paketet) samt ett låghastighetsinternet (1Mbps). I fastigheter byggda före 2008 finns även tillgång till analog kabel-tv.

De hyresgäster som önskar utökat kanalutbud, bredband eller IP telefoni kan beställa tilläggstjänster från valfri tjänsteleverantör i fibernätet på bredbandswebben.

Lägenhetsindelning Färsna är byggt 2011/2013 och består av 84 lägenheter fördelat på följande sätt:
24 st 1,5 Rok
21 st 2 Rok
24 st 3 Rok
15 st 4 Rok

Kontakta oss

Uthyrningsavdelningen Norrtälje

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Gå tillbaka

Gå tillbaka till distrikt

Se fler områden i det valda distriktet

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.

Ställ dig i vår bostadskö

Ställ dig i bostadskö

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö för att börja samla poäng.